Αθλητισμός

Τσιτσιπάς για την «έκρηξη» με θύμα τον πατέρα του: Ίσως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία

 «Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το επεισόδιο με τον πατέρα του στον αγώνα με αντίπαλο τον Νικ Κύργιος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε θέση για το… ξέσπασμα του κατά του πατέρα του στο παιχνίδι με τον Κύργιο.

Τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το "ξέσπασμα" του κατά του πατέρα του Απόστολου την ώρα του αγώνα με τον Νικ Κύργιο έβαλε με δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως ήταν ατύχημα και θέλησε να επιβάλλει στον εαυτό του και τιμωρία: «Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ίσως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία».

Εν συνεχεία τόνισε πως ο πατέρας και προπονητής του έφυγε μόνος του από τον πάγκο μετά το ξέσπασμα και φυσικά πως θα μιλήσουν μετά για το συμβάν.

Ο Κύργιος ερωτηθείς για το συμβάν είπε: «Δεν το είδα. Δε νομίζω να το ήθελε. Δε νομίζω να πρέπει να δίνετε τόση σημασία, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής, προφανώς και ήταν ατύχημα».

Δείτε το βίντεο με την «έκρηξη» του Στέφανου Τσιτσιπά:


Angry Tsitsipas hurts his father while smashing the racket

Δημοφιλέστερα

To Top