Πολιτική

Βουλή: «Πυρά» Γεννηματά κατά της κυβέρνησης για το νέο εκλογικό νόμο

 «Ο κ. Μητσοτάκης, με αυτή του την επιλογή, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Πιθανά νομίζει ότι με πρόωρες διπλές εκλογές θα επιμηκύνει την παραμονή του στην εξουσία» σχολίασε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

Επίθεση στη ΝΔ για τον εκλογικό νόμο που θα ψηφίσει απόψε το βράδυ στη Βουλή, χωρίς καν να συζητήσει με τα υπόλοιπα κόμματα, εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής «άνοιξε» μια σειρά θεμάτων κατά τη διάρκεια της ομιλίας της: το προσφυγικό, η τουρκική προκλητικότητα και ο νέος εκλογικός νόμος ήταν μεταξύ αυτών. Η κυρία Γεννηματά επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό για το νομοσχέδιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Μητσοτάκης, με αυτή του την επιλογή, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Πιθανά νομίζει ότι με πρόωρες διπλές εκλογές θα επιμηκύνει την παραμονή του στην εξουσία. Φαντάζεται τζούφιες εκλογές με την απλή αναλογική. Μπορεί να είναι όμως η πρώτη αυταπάτη του».

Ακόμη, η κυρία Γεννηματά τόνισε: «Στο Κίνημα Αλλαγής δεν φοβόμαστε την κρίση του λαού». Προσέθεσε, επίσης, ότι, «στις επόμενες εκλογές, είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα αναζητήσει μια τεκμηριωμένη πρόταση, πραγματικά προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας και εμείς εργαζόμαστε συστηματικά γι’ αυτό».

Δημοφιλέστερα

To Top