Πολιτική

Υπ. Δικαιοσύνης: Παρέδωσε 11 νέα οχήματα στο υπ. Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των φυλακών

Στην τελετή παράδοσης των οχημάτων ο Κωνσταντίνος Τσιάρας τόνισε ότι σε μια δύσκολη εποχή η ελληνική πολιτεία καταφέρνει να εκπληρώσει τουλάχιστον σε ένα βαθμό το ρόλο και την υποχρέωση που κάθε φορά της αναθέτει η κοινωνία

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας παρέδωσε σήμερα σε ειδική τελετή 11 καινούργια οχήματα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των φυλακών της χώρας.

Αναλυτικότερα, τα οχήματα αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τις υπηρεσίες εξωτερικής φρούρησης των φυλακών για τις μεταγωγές κρατουμένων, αλλά και την ενίσχυση της περιμετρικής ασφάλειας των καταστημάτων κράτησης.

Κατά την τελετή παράδοσης των οχημάτων ο κ. Τσιάρας τόνισε ότι σε μια δύσκολη εποχή η Ελληνική πολιτεία καταφέρνει να εκπληρώσει τουλάχιστον σε ένα βαθμό το ρόλο και την υποχρέωση που κάθε φορά της αναθέτει η ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, ευχήθηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του νέου στόλου των οχημάτων που παραδίδει σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριος Οικονόμου, παραλαμβάνοντας τα οχήματα μαζί με τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ευχαρίστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης για την παράδοση των οχημάτων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στο σωφρονιστικό μας σύστημα».

Στην τελετή παράδοσης των 11 οχημάτων παρόντες ήταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, επί θητείας του οποίου προκηρύχτηκε ο σχετικός διαγωνισμός, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο υπουργείων.

Δημοφιλέστερα

To Top