Οικονομία

Έρχεται το 1ο «OLYMPIC YACHT SHOW»

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-4 Οκτωβρίου 2020 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του OLYMPIC YACHT SHOW, μιας διοργάνωσης για την premium κατηγορία σκαφών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 01 – 04 Οκτωβρίου 2020 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Πιο συγκεκριμένα το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία (mega yachts) και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

«Το Olympic Yacht Show είναι ένα πλωτό ναυτικό σαλόνι που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς» επισημαίνουν οι διοργανωτές ΟΝDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA .

Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία καθώς και στα mega yachts και στο στερέωμα που τα περιβάλλει.

Δημοφιλέστερα

To Top