Αθλητισμός

Γκουαρδιόλα: Εάν δεν πάρουμε το Champions League, θα μπορούσα και να απολυθώ

Στο ρητορικό ερώτημα του τι θα συμβεί εάν αποκλειστεί από τη Ρεάλ ή δεν κατακτήσει το μεγάλο τρόπαιο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε ότι ίσως και να έχανε τη δουλειά του

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε υποθετικά σε μία υποθετική ερώτηση, αλλά όλο αυτό είχε μία αρνητική χροιά για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικά με το πώς έχει εξελιχτεί η σεζόν και στην Premier League. Πόσο μάλλον εάν ακολουθήσει αποκλεισμός στους “16” από τη Ρεάλ.

«Θέλω να κατακτήσω το Champions League. Είναι κάτι που ονειρεύομαι και προετοιμάζομαι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν δεν τους νικήσουμε και έρθει ο πρόεδρος ή ο τεχνικός διευθυντής και μου πει “Δεν είναι αρκετό αυτό που κάνουμε. Εμείς θέλουμε το Champions League, θα σε απολύσουμε”, τότε θα τους πω ότι ήταν ευχαρίστησή μου. Εχει συμβεί τόσες φορές και θα μπορούσε να συμβεί και τώρα».

Πάντως όσον αφορά γενικότερα τη Σίτι και το Champions League, έδωσε μία ξεχωριστή διάσταση στο τι είναι επιτυχία για εκείνη στον θεσμό: «Εάν θεωρήσουμε ότι θα είναι καταστροφή, το να μην πάρουμε το τρόπαιο, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα προηγούμενα 100 χρόνια στην ιστορία του club ήταν αποτυχημένα»!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top