Διεθνή

Κορωνοϊός: Ινδός κρεμάστηκε από δέντρο επειδή νόμιζε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό

Ο 50χρονος Bala Murali πετούσε πέτρες στη σύζυγο και τα παιδιά τους για να μην τον πλησιάζουν καθώς φοβόταν ότι θα τους κολλήσει

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 50χρονος από την Ινδία, επειδή πίστευε ότι είχε προσβληθεί από τον θανατηφόρο κορωνοϊό και δεν ήθελε να βάλει σε κίνδυνο την οικογένεια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, ο 50χρονος Bala Murali πετούσε πέτρες στη σύζυγο και τα παιδιά τους για να μην τον πλησιάζουν καθώς φοβόταν ότι θα τους κολλήσει.

Ο 50χρονος αγρότης  την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε το νοσοκομείο   στην πόλη Τιρουμάλα, καθώς ήταν αδιάθετος για πολλές μέρες και ήταν πεπεισμένος ότι πάσχει από τον νέο  κορωνοϊό.

Εκεί οι γιατροί τον εξέτασαν και τον διαβεβαίωσαν πως δεν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, ωστόσο εκείνος δεν τους πίστεψε.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι συγγενείς του 50χρονου είπαν ότι ο άτυχος άνδρας έβλεπε βίντεο στο κινητό του για την εξάπλωση του ιού και είχε πειστεί πως νοσεί.

Ο Bala Murali κλείδωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια κρεμάστηκε από ένα δέντρο που βρίσκεται κοντά στον τάφο της μητέρας του.

Δημοφιλέστερα

To Top