Διεθνή

Σε απελπισία ο πρίγκιπας Άντριου: Δεν βρίσκει κόσμο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του

Θα συμπληρώσει τα 60 χρόνια την Τετάρτη – Το παλάτι στέλνει προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής σε κόσμο για να προσέλθει στο γεύμα που διοργανώνεται – Πολλοί είναι εκείνοι που γύρισαν την πλάτη στον γιο της βάσιλισσας Ελισάβετ μετά την αποκάλυψη των σεξουαλικών σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται 

Με λίγο κόσμο, για τα δεδομένα του φυσικά, θα γιορτάσει τα 60α γενέθλιά του, την Τετάρτη, ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου, μετά την αποκάλυψη εμπλοκής του σε σεξουαλικά σκάνδαλα και αποπλανήσεις ανηλίκων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η οικογένειά του ψάχνει πυρετωδώς, στο παρά πέντε, να βρει κόσμο ώστε να στείλει προσκλήσεις, καθώς δεν είναι και λίγοι εκείνοι που γύρισαν την πλάτη στον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο φίλος του Τζέφρι Έπσταϊν, που καταδικάστηκε για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων και βρέθηκε νεκρός στο κελί του, θα γιορτάσει τα 60α γενέθλια με ένα γεύμα στο Ουίνδσορ, κατοικία την οποία μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον.

Η γιορτή δεν θα έχει τη λάμψη που αρμόζει στη γαλαζοαίματη οικογένεια.

Εξάλλου, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ακυρώσει πριν από λίγους μήνες μεγάλο πάρτι μετά την αποκάλυψη της φιλίας του γιου της με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Έπσταϊν. 

Η κατάσταση μοιάζει να είναι απελπιστική για τον Άντριου, πλέον, αφού το παλάτι καταβάλλει προσπάθειες να βρει κόσμο, έστω και την τελευταία στιγμή…

Δημοφιλέστερα

To Top