Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Όσοι απειλούσαν τους προστατευόμενους μάρτυρες δεν θα εμποδίσουν την κατάθεσή τους

Επίθεση κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εμφάνιση και της «Αικατερίνης Κελέση» – «Η αλήθεια θα λάμψει “μέχρι τέλους”»

«Όσες μεθοδεύσεις κι αν απεργάζονται αυτοί που απειλούσαν μάρτυρες και Δικαιοσύνη, η αλήθεια θα λάμψει», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, μετά και την επανεμφάνιση της δεύτερης προστατευόμενης μάρτυρα, «Αικατερίνης Κελέση» στη ΓΑΔΑ και την επικείμενη κατάθεσή της τη Δευτέρα.

Η Κουμουνδούρου εγκαλεί τη ΝΔ αλλά και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη ότι «κρύβεται» για το «πρωτοφανές φιάσκο της Ν.Δ. με την απόπειρα θεσμικής εκτροπής, που προσέκρουσε στον Άρειο Πάγο».

«Η αλήθεια θα λάμψει «μέχρι τέλους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει για τέταρτη μέρα να κρύβεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά, για το πρωτοφανές φιάσκο της Ν.Δ. με την απόπειρα θεσμικής εκτροπής, που προσέκρουσε στον Άρειο Πάγο.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα εξεταστούν την Δευτέρα, όπως ορίζει ο νόμος, χωρίς να τρομοκρατούνται ή να εκφοβίζονται.

Όσες μεθοδεύσεις κι αν απεργάζονται πάλι, όλοι αυτοί που απειλούσαν τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη, δεν θα παρεμποδίσουν την κατάθεση των μαρτύρων-κλειδιά. Η αλήθεια θα λάμψει «μέχρι τέλους».

Δημοφιλέστερα

To Top