Ελλάδα

Τοξοβόλος του Συντάγματος: Αυτή είναι η γιάφκα της Αθανασοπούλου στα Σεπόλια

Το protothema.gr παρουσιάζει αποκλειστικές φωτο απο το δεύτερο σπίτι που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική – Το λαπτοπ και τα κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν γίνονται «φύλλο και φτερό» στα Εγκληματολογικα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ 

Όταν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έκαναν έφοδο στο μικρό διαμέρισμα των Σεπολίων που η συνεργός του τοξοβόλου και άλλοτε δεξί χέρι της Πώλας Ρούπα, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία, πίστευαν οτι θα έβρισκαν όπλα και χρήματα.

Όμως αντί για τον οπλισμό και το ρευστό απο τις απαλλοτριώσεις τραπεζών, βρήκαν ενα λάπ τοπ (φαινεται καθαρά πάνω στο τραπέζι της κουζίνας) και κινητά τηλέφωνα τα οποία γίνονται φύλλο και φτερό στα Εγκληματολογικα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να εντοπίστούν αποτυπώματα, DNA, άλλα πρόσωπα και στόχοι.

Το protothema.gr αποκαλύπτει το εσωτερικό της γιάφκας των Σεπολίων οπου διέμενε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Ένα δώμα απο το οποίο εκτιμούν οτι περνούσαν και άλλα άτομα καθως θεωρείτο σημείο συναντησης των μελών της οργάνωσης που στηνόταν γύρω απο τον τοξοβολο του Συντάγματος.


Image


Image-_1_

Δημοφιλέστερα

To Top