Αυτοκίνητο

Cupra Ateca από την ΑΒΤ

Με 350 ίππους και ζάντες 20 ιντσών, η ABT κάνει το Cupra Ateca να ξεχωρίζει και το προσφέρει για περιορισμένο αριθμό ενδιαφερόμενων.

Μια νέα πρόταση από την Cupra, με τη σφραγίδα «δυναμισμού» της ΑΒΤ, σε περιορισμένη όμως παραγωγή, θα είναι το Ateca που θα παραχθεί σε 1.999 μονάδες. Η συγκεκριμένη έκδοση του αυτοκινήτου, χαρακτηριστικό της οποίας είναι σε ότι αφορά την αισθητική του, οι ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών και τα σπόιλερ εμπρός και πίσω από ανθρακόνημα. Η εξάτμιση του αυτοκινήτου είναι από την Akrapovic, ενώ από την ABT έχει προκύψει το πρόγραμμα αναβάθμισης της απόδοσης του δίλιτρου turbo κινητήρα.


Για το περιορισμένης παραγωγής Cupra Ateca ο κινητήρας, που στην έκδοση αναφοράς αποδίδει 300 ίππους, προσφέρεται με ισχύ 50 επιπλέον ίππων. Η ροπή των 44,9 kgm, εμφανίζεται σταθερή από τις 2.000 έως τις 5.200 σ.α.λ., τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα από στάση είναι υπόθεση που ολοκληρώνεται σε 5,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 255 χλμ./ώρα.Η ανάρτηση έχει δεχτεί τις επεμβάσεις της ABT, από τις οποίες έχει προκύψει νέο set up με περισσότερο sport βλέψεις και χαμήλωμα 30 χιλιοστών. Οι 20άρες ζάντες με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, φέρουν ελαστικά 235/35 και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική οπτική αναβάθμιση του μοντέλου περιορισμένης παραγωγής. Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και τιμές, αναμένεται να ανακοινωθούν, κάτι που θα συμβεί εντός του επόμενου μήνα.Δημοφιλέστερα

To Top