Ελλάδα

25η Μαρτίου: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εθνική επέτειο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει μήνυμα στους Έλληνες, να πρωταγωνιστήσουν με την ενότητα και την ομοψυχία που ανέκαθεν τους διέκρινε

Το δικό του μήνυμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στέλνει, μέσα από ανάρτησή του στα social media, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει μήνυμα στους Έλληνες, να πρωταγωνιστήσουν με την ενότητα και την ομοψυχία που ανέκαθεν τους διέκρινε, σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που περνάει η ανθρωπότητα.

Αναλυτικά το μήνυμα του εορτάζοντα σήμερα, Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητικό ζυγό μέχρι την κατάκτηση της Ελευθερίας και την απαρχή του ελληνικού κράτους.

Η ενότητα και η ομοψυχία στα δύσκολα, χαρακτηριστικά που μας διέπουν σαν λαό, πρέπει όπως και την 25η Μαρτίου 1821 να πρωταγωνιστήσουν ξανά, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας.

Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και πάλι.

Ζήτω η Ελλάδα!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητικό ζυγό μέχρι την κατάκτηση της Ελευθερίας και την απαρχή του ελληνικού κράτους. Η ενότητα και η ομοψυχία στα δύσκολα, χαρακτηριστικά που μας διέπουν σαν λαό, πρέπει όπως και την 25η Μαρτίου 1821 να πρωταγωνιστήσουν ξανά, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και πάλι. Ζήτω η Ελλάδα! The Greek Revolution of 1821 represents the sacrifice of the Greeks against the oppresors’ yoke until Freedom was earned and the Greek State was established. The same traits displayed on March 25th, 1821 that define our nation, unity and solidarity in times of hardships, should shine anew in this difficult conjuncture for our homeland. I am confident we will see it through once again. Hurray for Greece! #Greece #1821 #GreekIndependenceDay #Proud #Greeks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Το «ευχαριστώ» του Βαγγέλη Μαρινάκη στους γιατρούς του ΕΣΥ

25η Μαρτίου: Ελληνικές σημαίες κυματίζουν στο κέντρο της Μελβούρνης

25η Μαρτίου: Διευθυντής δημοτικού σχολείου στα Γιαννιτσά τίμησε μόνος του την εθνική επέτειο

Δημοφιλέστερα

To Top