Ελλάδα

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Παραδίδει απολυμαντικό υγρό, μάσκες και γάντια στα δικαστήρια

Κορωνοϊός: Το πρώτο σκέλος της προμήθειας προς τα δικαστήρια αφορά 6.000 φιάλες απολυμαντικού υγρού, 5.000 μάσκες, καθώς και 5.000 γάντια νιτριλίου

Μέσα στις επόμενες μέρες το υπουργείο Δικαιοσύνης παραδίδει στα δικαστήρια της χώρας μεγάλες ποσότητες μέσων ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια και απολυμαντικό υγρό) για την προστασία τόσο των δικαστών και εισαγγελέων όσο και των δικαστικών υπαλλήλων.

Ειδικότερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως ανακοίνωσε σήμερα, εξασφάλισε την προμήθεια υλικού ατομικής προστασίας των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, αλλά και των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν ως προσωπικό ασφαλείας στα δικαστήρια της χώρας.

Ειδικότερα, το πρώτο σκέλος της προμήθειας αφορά 6.000 φιάλες απολυμαντικού υγρού των 500ml έκαστο, 5.000 μάσκες υψηλής ποιότητας FFP2/Ν95, καθώς και 5.000 γάντια νιτριλίου.

Η παράδοση του υλικού θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί άμεσα μέσω των Ανωτάτων Δικαστηρίων στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, καθώς και στους δικαστικούς υπαλλήλους.

Δημοφιλέστερα

To Top