Διεθνή

Αυτό είναι το απόλυτο τροχόσπιτο επιβίωσης (video)

Το Bruder EXP-6 GT είναι το τέλειο τροχόσπιτο για τον ιδιόρρυθμο κατασκηνωτή ή  για την ιδανική κοινωνική απομάκρυνση. Βλέπετε χάρη στην κατασκευή του προσαρμόζεται εύκολα σε καταστάσεις και συνθήκες.

Σας παρουσιάζουμε το Bruder EXP-6 GT, ένα τροχόσπιτο κατασκευασμένο για να πάει οπουδήποτε, με την προϋπόθεση ότι το όχημα το οποίο το ρυμουλκεί μπορεί να κινηθεί σε όλα τα εδάφη. Κατασκευασμένο από μια αυστραλιανή εταιρεία για να αντέξει τις προκλήσεις της Αυστραλιανής υπαίθρου (μιλάμε για πολύ δύσκολα εδάφη και συνθήκες), το EXP-6 GT μπορεί να υπερηφανεύεται για τεράστια απόσταση από το έδαφος (650 χιλ).

Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και ένα πλαίσιο, που μπορεί να αντιμετωπίσει λακκούβες και δύσκολα εμπόδια. Επιπλέον, η καμπίνα είναι στεγανή και μπορεί ακόμη και να επιπλέει. Τα πλεονεκτήματά του όμως δεν τελειώνουν εδώ: Έρχεται με το δικό του «εργάτη» (βαρούλκο) και ένα χαλύβδινο συρματόσκοινο καλώδιο για να βγαίνει και… μόνο του από τα «δύσκολα».

200331183228_Bruder2

Υπάρχουν πολλά τροχόσπιτα για extreme camping στην αγορά, αλλά αυτό που κάνει το EXP-6 GT ιδιαίτερο είναι το μέγεθός του. Ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι μάλλον μικρά, αυτό φτάνει τα 6,7 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει όλες τις ανέσεις που περιμένετε να έχει ένα τροχόσπιτο αυτού του μεγέθους.

 

 

Δημοφιλέστερα

To Top