Αθλητισμός

ΕΟΕ-Αυγενάκης: Ο κορωνοϊός ενώνει τον Αθλητισμό

Για την ένταξη αθλητών, σωματείων, αθλητικών ενώσεων αλλά και της ίδιας της ΕΟΕ στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή δραστηριοτήτων λόγω κορωνοϊού

Τις ευχαριστίες της προς την ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη εξέφρασε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή γιατί ενέταξαν αθλητές, σωματεία, αθλητικές ενώσεις αλλά και την ίδια την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή των δραστηριοτήτων τους λόγω του κορωνοϊού.

Οι εποχές που ΕΟΕ ήταν σε κόντρα με τον υφυπουργό λόγω των ηλικιακών ορίων που εκείνος έθεσε για να εκλέγεται κάποιος στις Ομοσπονδίες φαίνεται να πέρασε.

Η ΕΟΕ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την Ελληνική Κυβέρνηση, που τις δύσκολες αυτές ώρες, ενέταξε αθλητές, σωματεία, αθλητικές ενώσεις αλλά και την ίδια την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή των δραστηριοτήτων τους λόγω του κορωνοϊού.

Το αίτημα των αθλητικών φορέων έγινε αμέσως αποδεκτό από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ενημέρωσε τους αρμόδιους Υπουργούς και πέτυχε την αποδοχή του δίκαιου αιτήματος.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ελληνικός αθλητισμός στηρίζεται εν ώρα κρίσης, γεγονός που πρέπει να επισημανθεί, καθώς πρόκειται για δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση της αθλητικής οικογένειας σε σχέση με την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας που ορθά απολαμβάνει τη μέριμνα και τη στήριξη της Πολιτείας στον αγώνα ενάντια στη φονική πανδημία.

Ευχή όλων μας είναι να ξεπεραστεί γρήγορα και με τις μικρότερες αρνητικές συνέπειες η κρίση λόγω του κορωνοϊού ώστε ο αθλητισμός να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Μέχρι τότε… μένουμε σπίτι!».

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Ραγδαία η εξάπλωση σε δομές κλειστών πληθυσμών και πλοία, αλλά υπήρχε εξαρχής σχέδιο

Γκάλοπ – Κορωνοϊός: Καθολική αποδοχή κυβερνητικών μέτρων και προσώπων δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Κορωνοϊός-πλοίο «Ελεύθεριος Βενιζέλος»: Αγωνία για την υγειονομική «βόμβα» μετά τα 119 θετικά κρούσματα

Δημοφιλέστερα

To Top