Αθλητισμός

Μήνυμα παραμονής από Δώνη και το… μπαλάκι στην διοίκηση!

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν παρθούν αποφάσεις ενώ για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ανέφερε πως δεν είναι εύκολο να πετάξει δύο χρόνια σκληρής δουλειάς

Ο Έλληνας προπονητής είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΡΤ:

«Και οι ποιο έμπειροι προπονητές και ποιο μεγάλοι έχουν ζήσει περισσότερα πράγματα στις ομάδες. Δεν είναι μόνο το τι θέλει ο κάθε προπονητής αλλά πάντα την παραμονή ή όχι δεν την αποφασίζει ο προπονητής αλλά οι διοικήσεις. Το βασικό για μένα είναι ότι δεν μπορώ να πετάξω εύκολα δύο χρόνια σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει και εγώ και το team και οι ποδοσφαιριστές όλοι μαζί, ώστε να αναπτυχθεί αυτή η ομάδα που ξεκίνησε θα έλεγα κάτω από το μηδέν πριν δυο χρόνια. Αλλά το βασικό είναι να υπάρξει μεγαλύτερη πρόοδος, καλή οργάνωση και ο καθένας που δουλεύει στην ομάδα να ξέρει τον ρόλο του».

Για το αν θέλει να συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα της Super League 1 τόνισε:

«Υπάρχει υπερβολική βιασύνη στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Όταν έχουμε τις πληροφορίες πως χώρες όπως η Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα προσπαθούν να βρουν τρόπο για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τους πρέπει και εμείς να δώσουμε περισσότερο χρόνο. Υπάρχουν χώρες με μικρά προβλήματα και πρέπει να δούμε πως θα κυλήσει ο επόμενος μήνας και με ψυχραιμία την καλύτερη απόφαση. Να υπάρχει υπομονή και μετά από ένα μήνα να δούμε πρώτα την υγεία και μετά το ποδόσφαιρο».

Για το Βέλγιο και την απόφαση να σταματήσει το πρωτάθλημα:
«Και αυτό πάλι θα πρέπει να αποφασιστεί, γιατί δεν είναι μόνο απόφαση της λίγκας, τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές με τους προπονητές, να αποφασίσει ο Υπουργός αθλητισμού για το αν θα το επικυρώσει. Σκεφτείτε στο ελληνικό πρωτάθλημα ποιες ομάδες θα πέσουν; Και μετά με το μπαράζ τι θα γίνει; Και αν ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει να πάρει την άρση στην Ευρώπη ο Άρης θα μείνει εκτός Ευρώπης; Για αυτό λέω δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Σε χώρες που υπάρχουν 1000 νεκροί την ημέρα σκέφτονται να γίνει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Παίκτες της Βόλσφμπουργκ δούλεψαν εθελοντικά σε τοπικό σούπερ μάρκετ

Επίσημο: Στον «αέρα» η επανεκκίνηση της Premier League – Πρόταση για «ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια

Ντρογκμπά και Ετό «ξεσπούν» κατά Γάλλων γιατρών: Οι Αφρικανοί δεν είναι πειραματόζωα για τον κορωνοϊό

Δημοφιλέστερα

To Top