Αθλητισμός

Αποχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, αγανάκτηση στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποχώρησε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ενώ στις τάξεις της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ επικρατούσε αγανάκτηση για όλα όσα συνέβαιναν στην αίθουσα

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ αποχώρησε από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Χήνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ενοχλημένοι απ' όσα άκουσαν στην αίθουσα και αυτό διότι είδαν ότι δεν υπήρχε καμία διάθεση συνεργασίας με τις υπόλοιπες ομάδες όσον αφορά την «επόμενη μέρα» της Basket League, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό με τον οποίο υπήρχε σημείο επαφής. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που το «αφεντικό» της ΑΕΚ έχει κάνει ήδη κινήσεις με την Κυβέρνηση για την βιωσιμότητα του πρωταθλήματος και φυσικά είχε πάει στο ΔΣ με αυτήν την διάθεση.

Επιπλέον θεωρούν στις τάξεις της ΑΕΚ ότι είναι… χαμένος χρόνος αυτό που γίνεται στις συνεδριάσεις του ΕΣΑΚΕ ενώ ενοχλήθηκαν και από το γεγονός ότι απουσίαζαν ιδιοκτήτες μεγάλων ομάδων.

Μάλιστα ο Μάκης Αγγελόπουλος αποχώρησε από το ΔΣ πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για μέτρα του νέου πρωταθλήματος ενώ θεώρησαν ότι δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις για καίρια ζητήματα! 

Δημοφιλέστερα

To Top