Ελλάδα

Άρση των μέτρων: Πώς υποδέχτηκαν το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων υπάλληλοι και πελάτες

Επιστροφή στην κανονικότητα, με λίγο κόσμο και αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων, συνθέτουν το σκηνικό του ανοίγματος των εμπορικών κέντρων, σύμφωνα με όσα επισημαίνουν υπάλληλοι και πελάτες

Στην επιφυλακτικότητα του κόσμου, αλλά και στην απαραίτητη τήρηση των μέτρων, στέκονται με δηλώσεις τους στο protothema.gr υπάλληλοι και πελάτες των εμπορικών κέντρων, που άνοιξαν ξανά τις πύλες τους σήμερα, μετά το lockdown που είχε επιβληθεί από τον Μάρτιο.

«Ησυχία υπάρχει, πολύς κόσμος δεν υπάρχει και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε προσεχτικοί για εμάς και τις οικογένειές μας. Ψώνισα μετά από πολύ καιρό ρούχα για εμένα και το παιδί μου, φορέσαμε τις μάσκες μας υποχρεωτικά και βγήκαμε έξω» λέει στο protothema.gr μια κυρία με το γιό της, που βγήκαν να κάνουν τα ψώνια τους.


Εμπορικά

«Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ευτυχώς σήμερα δεν έχει μαζευτεί πολύς κόσμος και βλέπω ότι όλοι είναι με μάσκες, όπως κι εγώ και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Μου αρέσει που δεν έχει κόσμο γιατί έκανα πιο εύκολα τα ψώνια μου, μάλλον φοβάται ακόμα ο κόσμος για να έρθει στα εμπορικά αλλά είναι και η πρώτη μέρα σήμερα οπότε θα δούμε και τις επόμενες μέρες» λεει στο protothema.gr ένας νεαρός που επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο γαι να ψωνίσει καλοκαιρινά ρούχα.


Εμπορικά

«Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που άνοιξε το The Mall, o κλιματισμός μας λειτουργεί με την προσαγωγή νωπού αέρα κια όχι με επανακυκλοφορία. Δηλαδή παίρνουμε τον αέρα φρέσκο απέξω και εισέρχεται στο εμπορικό κέντρο φρέσκος. Οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται συνεχώς οι τουαλέτες απολυμαίνονται κάθε 15 λεπτά, υπάρχουν ειδικές συσκευές απολύμανσης χεριών σε όλο το εμπορικό κέντρο, τα ασανσέρ χρησιμοποιούνται μόνο από ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους και τις επόμενες μέρες θα έχουμε και θερμικές κάμερες γαι να θερμομετρούμε τον κόσμο» λέει στο protothema.gr υπεύθυνος του εμπορικού κέντρου Τhe Mall Athens.


Εμπορικά

Υπάλληλος καταστήματος του εμπορικού κέντρου The Mall Athens μίλησε στο protothema.gr, αναφέροντας: «Πρώτη μέρα σήμερα, κυκλοφορεί κόσμος και είναι κάτι αισιόδοξο για εμάς. Περιμέναμε με αγωνία να ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα για να έρθουμε να δουλέψουμε. Οφείλουμε να είμαστε προσεχτικοί, όταν μπαίνει ο πελάτης πλένει τα χέρια του με αντισηπτικό, αν τυχόν κάποιος θέλει να αλλάξει τα γάντια που ήδη φοράει μπορεί να τα αλλάξει με γάντια μιας χρήσης που θα του δώσουμε εμείς και αντίστοιχα με τις μάσκες και τα αποστειρώνουμε όλα».


polykatastimata__2_


polykatastimata__4_


polykatastimata__1_

Δημοφιλέστερα

To Top