Διεθνή

Γαλλία: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε εταιρεία στη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης

Υπάλληλος άνοιξε πυρ, σκότωσε τρια άτομα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και τραυματίστηκε – Ο δράστης βρισκόταν σε υποχρεωτική άδεια

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε την Τετάρτη στη Δυτική Γαλλία, όταν ένας άντρας άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το κίνητρο του δράστη – που έχει τραυματιστεί – παραμένει ασαφές, ωστόσο υπάρχει επαγγελματικός δεσμός ανάμεσα σε αυτόν και την εταιρεία στο Saint-Varent της Γαλλίας, όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Η πόλη βρίσκεται περίπου 366 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Παρισιού.

"Τα γεγονότα συνέβησαν σήμερα στα γραφεία εταιρείας που διαχειρίζεται λατομεία στο Saint-Varent", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. "Ένας υπάλληλος του οποίου η κατάσταση είναι άγνωστη επί του παρόντος, εισήλθε στα διοικητικά γραφεία της εταιρείας και μπήκε σε μια αίθουσα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μια επαγγελματική συνάντηση".

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν οπλισμένος με πιστόλι, μετά τους πυροβολισμούς «έστρεψε το όπλο στον εαυτό του», τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι συνέβη στον χώρο εργασίας και υπάρχει επαγγελματικός δεσμός μεταξύ του ατόμου που πυροβόλησε και της εταιρείας. Ήταν σε υποχρεωτική άδεια και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο λόγο».

Δημοφιλέστερα

To Top