Αυτοκίνητο

H φιγούρα τον έστειλε στο ρυάκι

Με μια Mustang που την είχε μόλις τρεις μέρες στην κατοχή του, ένας νεαρός θέλησε να εντυπωσιάσει την παρέα του και προσπάθησε να κάνει κάτι θεαματικό. Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς πέτυχε, στέλνοντας το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο μέσα σε παρακείμενο ρυάκι.

Όπως και με τόσες πολλές ιστορίες που έχουμε ακούσει και έχουμε δει να περιλαμβάνει οδηγούς χωρίς εμπειρία και αυτοκίνητα με υψηλή απόδοση από τους κινητήρες (και η πίσω κίνηση «βοηθάει») ο συνδυασμός αποδεικνύεται «εκρηκτικός». Τις περισσότερες φορές μάλιστα, οι οδηγοί παρασύρονται προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν κάποιον άλλο (ή άλλη) και φέρνουν σε δύσκολη θέση τον τραπεζικό τους λογαριασμό και τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε έναν νέο οδηγό και μια ολοκαίνουργια, 3 ημερών, Mustang GT coupe σε βρεγμένο τερέν κάπου στον Καναδά. Ο νεαρός οδηγός, παρασυρμένος από την έξαψη των 460 ίππων του 5λιτρου V8, θέλησε να κάνει επίδειξη χεριών και δυνατοτήτων αλλά η κατάληξη ήταν λίγο πιο… βρεγμένη από ότι υπολόγιζε, μια και βρέθηκε μαζί με το αυτοκίνητο σε παρακείμενο ρυάκι. Το θετικό είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε πλην της καταπράσινης και πολύ εντυπωσιακής Mustang, που όπως φαίνεται μάλλον πάει για διαγραφή, ως ασύμφορο για επισκευή…

Δημοφιλέστερα

To Top