Ελλάδα

Κακοκαιρία – Θεσσαλονίκη: Πενήντα κλήσεις για άντληση υδάτων

Διαδοχικά τροχαία στους δρόμους – Έκλεισε λόγω διαρροής καυσίμων το ρεύμα εξόδο στο Δερβένι – Πλημμύρες μικρότερης έκτασης και σε Πέλλα, Κιλκίς, Αμφίπολη και Ξάνθη

Πενήντα κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί σημειώθηκαν σφοδρές-κατά διαστήματα-βροχοπτώσεις. Οι περισσότερες κλήσεις ήταν στο Πλαγιάρι, το Τρίλοφο, το Ρύσιο και στην Επανομή.

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν δύο ξεχωριστά τροχαία με νταλίκες που «δίπλωσαν» στο Δερβένι, στις 6 και στις 7.30 το απόγευμα. Τα οχήματα απομακρύνθηκαν, ενώ το ρεύμα εξόδου έκλεισε, λόγω καυσίμων που διέρρευσαν στο οδόστρωμα.

Στην Χαλκιδική, έχει διακοπεί η κυκλοφορία, λόγω υπερχείλισης ρεμάτων, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδου Αγίου Παύλου-Νέας Γωνιάς και στο 1ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Νέας Καλλικράτειας-Νέας Ηράκλειας,

Η Πυροσβεστική δέχθηκε μεμονωμένες κλήσεις για άντληση υδάτων στην Αριδαία Πέλλας, στο Κιλκίς και στην Αμφίπολη Σερρών. Στην Ξάνθη, η Πυροσβεστική επενέβη σε τρεις περιπτώσεις για κοπή δέντρων.

Πηγή: www.thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εκτροπή φορτηγού με δυο τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 29χρονος Ιρακινός που αποπειράθηκε να βιάσει μια γυναίκα στο Καλοχώρι

Θεσσαλονίκη: Ισχυρή βροχόπτωση και κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους

Δημοφιλέστερα

To Top