Ελλάδα

Κιλκίς: Η «Minnie» βρήκε το χασίς στο σπίτι αλλοδαπού διακινητή

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν δυο Έλληνες καθώς γνώριζαν ότι σκοπός τους ήταν να αγοράσουν  ναρκωτικά και ήθελαν να δουν ποιος θα τους τα προμήθευε

Από απόσταση παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς δυο Έλληνες που είχαν ξεκινήσει από την πόλη της κεντρικής Μακεδονίας με προορισμό μιας περιοχής της Θεσσαλονίκης, καθώς γνώριζαν ότι σκοπός τους ήταν να αγοράσουν ναρκωτικά και ήθελαν να δουν ποιος θα τους τα προμήθευε.

Όταν οι ύποπτοι βγήκαν από ένα σπίτι, τους ακινητοποίησαν, τους έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία παραδέχθηκαν πως είχαν προμηθευτεί από έναν αλλοδαπό έναντι αμοιβής. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και έπειτα έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σto διαμέρισμα του αλλοδαπού διακινητή.

Μαζί τους είχαν και την εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα «Minnie», η οποία ξετρύπωσε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 635 γραμμαρίων και άλλες δυο με μικροποσότητες κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και κενά πλαστικά σακουλάκια για τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών. Ο αλλοδαπός και οι δυο Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για αγορά και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε ΑΤΜ στα Λαγυνά

Έκαψαν 13 αυτοκίνητα και τρία ΑΤΜ σε έξι περιοχές στην Αθήνα

Δημοφιλέστερα

To Top