Διεθνή

Κορωνοϊός: Το 30% του αρχικού θερινού προγράμματος των πτήσεων προς την Ευρώπη θα πραγματοποιήσει η Brussels Airlines

Οι προορισμοί στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία

Η Brussels Airlines, θυγατρική της γερμανικής Lufthansa, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει το 30% από το αρχικό θερινό της πρόγραμμα πτήσεων με 59 προορισμούς σε 33 χώρες από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις αυτές θα αντιστοιχούν στο 30% του αρχικού θερινού προγραμματισμού για την Ευρώπη και στο 40% των προγραμματισμένων δρομολογίων μεγάλης απόστασης.

Οι προορισμοί στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, που είναι από τις χώρες που επλήγησαν πιο σοβαρά από την πανδημία, προς τις οποίες θα αρχίσουν να εκτελούνται πτήσεις την εβδομάδα της 15ης Ιουνίου.

Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης θα ξεκινήσουν και πάλι τον Ιούλιο, ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωση. Στις αρχές Ιουνίου θα ανακοινώσει και νέους προορισμούς πέραν της θερινής περιόδου.

Η Brussels Airlines ανακοίνωσε αυτό τον μήνα ότι μειώνει τον στόλο της κατά 30% και το προσωπικό της κατά ένα τέταρτο προκειμένου να διασφαλίσει την επιβίωσή της μετά την πανδημία.

Ειδήσεις σήμερα:

Το 81% των επαγγελματιών δηλώνουν ότι υπέστησαν ζημιές στη διάρκεια του lockdown

Πώς εξελίσσεται η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης

Ξένα ΜΜΕ: «H Eλλάδα ετοιμάζεται για τους τουρίστες του καλοκαιριού»

Δημοφιλέστερα

To Top