Ελλάδα

Πέλλα: Φυτεία υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι ζευγαριού

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα  με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

Σε μια περιοχή του Δήμου Πέλλας σκόπευαν να διακινήσουν την υδροπονική κάνναβη που είχαν τρυγήσει από την χασισοφυτεία εσωτερικού χώρου που καλλιεργούσαν στο σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη δυο Έλληνες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, αλλά υπολόγισαν χωρίς τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας.

Μόλις έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους 343,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Στη συνέχεια, οι άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας έκαναν έρευνα στην κατοικία τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, ανακάλυψαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο το ζευγάρι είχε στήσει εργαστήριο με λαμπτήρες, θερμόμετρα, σύστημα εξαερισμού και άλλον εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο και ήδη καλλιεργούσαν δέκα δενδρύλλια ύψους ως 1,30 μέτρου που κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Δημοφιλέστερα

To Top