Ελλάδα

Τρίπολη: Οι διαρρήκτες χτύπησαν την πόρτα πριν σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι

Παρά τον φόβο της  όταν αντίκρυσε τους επίδοξους εισβολείς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμη και οδήγησε στην σύλληψή τους

Μια νέα μέθοδο βρήκαν οι επίδοξοι διαρρήκτες που έβαλαν στο μάτι ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία της Τρίπολης, για να βεβαιωθούν ότι οι ένοικοι έλειπαν πριν σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι για να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα! Όμως, η ιδιοκτήτρια αποδείχθηκε ιδιαίτερα ψύχραιμη και οδήγησε στην σύλληψή τους!

Η γυναίκα άκουσε χτυπήματα στην πόρτα της το βράδυ της Κυριακής και κοίταξε από το «ματάκι», αλλά δεν είδε κανέναν. Λίγα λεπτά μετά, τα χτυπήματα επαναλήφθηκαν για δεύτερη και τρίτη φορά, χωρίς και πάλι να φαίνεται κάποιος. Ωστόσο, χωρίς να κάνει θόρυβο, η ένοικος πήγε στην μπαλκονόπορτα και είδε έντρομη δυο άνδρες που είχαν αναρριχηθεί στο μπαλκόνι!

Στη θέα της, οι επίδοξοι διαρρήκτες αιφνιδιάστηκαν και έσπευσαν να πηδήξουν και πάλι στον δρόμο, ωστόσο η γυναίκα τους είδε καλά καθώς τα πρόσωπά τους ήταν ακάλυπτα. Έτσι, έδωσε την περιγραφή τους στους άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν, Οι δυο δράστες εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας στο Ιπποκράτειο: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πήρε πόντους μέσα στην κρίση από την κοινωνία

H3N2: Η πανδημία που «έθαψαν» τα ΜΜΕ το 1968 και άφησε έως και 4 εκατ. νεκρούς

Πώς επηρεάζει η παχυσαρκία την πορεία της λοίμωξης από κορωνοϊό

Δημοφιλέστερα

To Top