Διεθνή

Υπόθεση Γκάσπαρντ: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία όπου πήγε ο πρώην παλαιστής

Η σορός βρέθηκε στην άμμο ανάμεσα στη προβλήτα της παραλίας και το σημείο όπου βρίσκεται ο ναυαγοσώστης -  Οι αρχές δεν έδωσαν πληροφορίες σχετικά με το φύλο ή την ηλικία

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του πρώην παλαιστή αστέρα του WWE Σαντ Γκάσπαρντ,ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ.

Αν και οι έρευνες της ακτοφυλακής του Λος Άντζελες είχαν ολοκληρωθεί χθες, δύο άτομα εντόπισαν σήμερα μία σορό στην παραλία όπου ο πρώην παλαιστής είχε πάει την Κυριακή με τον δεκάχρονο γιο του για κολύμπι.

Η σορός βρέθηκε στην άμμο ανάμεσα στη προβλήτα της παραλίας και το σημείο όπου βρίσκεται ο ναυαγοσώστης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αρχές δεν έδωσαν πληροφορίες σχετικά με το φύλο ή την ηλικία αλλά σύμφωνα με τους ναυαγοσώστες η περιγραφή ταιριάζει με αυτή του αγνοούμενου πατέρα.

Την Κυριακή, οι αρχές έλαβαν κλήση για διπλή διάσωση πατέρα και γιου. Όμως κατάφεραν να διασώσουν μόνο τον γιο.

Ο πρώην παλαιστής Σαντ Γκάσπαρντ φαίνεται ότι έπεσε σε κάποιο κύμα και στη συνέχεια τον παρέσυρε το ρεύμα της θάλασσας.

Η μητέρα του παιδιού παρέμεινε στην παραλία για να δει πώς εξελίσσονται οι έρευνες της ακτοφυλακής, ωστόσο, χθες οι αρχές ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκάσπαρντ είπε στους διασώστες να σώσουν πρώτα το γιο του, ο οποίος δεν χρειάστηκε καν νοσηλεία.

Έκτοτε δηλώθηκε ως αγνοούμενος.

Δημοφιλέστερα

To Top