Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Έβαψε το σπίτι της η 35χρονη μετά την… εξόντωση της «αντιζήλου» της

Πώς προμηθεύθηκε την περούκα η 35χρονη – Τα σημειώματα που κρατούσε πριν την επίθεση – Το δώρο ζωής αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικης προς την Ιωάννα 

Μέσα στην καρδιά του κορωνοϊού η ξανθιά γυναίκα – αράχνη άρχισε να υφαίνει τον ιστό της για να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα, να την καταστρέψει και να εκτονώσει το μίσος που ένιωθε για εκείνη. Η πρώτη ανάλυση που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας στα δεδομένα του κινητού της, έδειξε ότι με την καστανοκόκκινη περούκα είχε ασχοληθεί στις 9 Μαΐου, καθώς υπήρχε σχετική αναζήτηση στο google για να την προμηθευεί.

Παράλληλα, συνήθιζε να καταγράφει σε σημειώματα τις σκέψεις της, όπως σε ένα απο αυτά που βρέθηκε και στο οποίο θέτει τα εξής ερωτήματα «τι θα γίνει με τον πρώην» και «δύο εβδομάδες απο τώρα το νωρίτερο». Παράλληλα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, η 35χρονη απο το χωριό Σταθά Αιτωλοακαρνανίας, ζούσε την καθημερινότητα της και σχεδίαζε το μέλλον της όπως για παράδειγμα το γεγονός οτι το μοιραίο τηλεφώνημα που έκανε χρησιμοποιώντας την «ένοχη» τηλεκάρτα σε υπηκοο Μπαγκλαντές, ήταν για να βάψει το σπίτι της αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Προφανώς ήθελε να κάνει νέα αρχή μετά την εξόντωση της «αντιζήλου» που είχε κατασκευάσει στο εμμονικο της μυαλό και απειλούσε τη διαστρεβλωμενη πραγματικότητα στην οποία ζούσε.

Δώρο ζωής απο τους αστυνομικούς της Νοτιοανατολικής Αττικης

Τρεις φιάλες αιμα έδωσε χθες η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικης στο Θριάσειο νοσοκομείο για την Ιωάννα. Η κοπέλα υποβάλλεται σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις γεγονός που καθιστά άμεση την ανάγκη για αίμα. Έτσι, μετά απο αίτημα του πρώτου ξαδέρφου της ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο αεροδρόμιο των Σπάτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης και συνάδελφοι του έδωσαν τρεις φιάλες αίμα, μέσω της τράπεζας αίματος της ΕΑΥΝΑ προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του θύματος, του συντρόφου της 35χρονης και οι απίστευτοι ισχυρισμοί της

Επίθεση με βιτριόλι: «Έχουν καεί βασικά σημεία στο πρόσωπο της Ιωάννας» λέει η γιατρός της

Η οδηγός ταξί που πήρε την 35χρονη: Μου είπε «περίμενε εδώ, δεν θα αργήσω»

Δημοφιλέστερα

To Top