Αθλητισμός

Γαλλικά Μέσα: Ο Γκραντέλ επιδιώκει να μείνει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός καραδοκεί

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός σύμφωνα με τις τελευταίες πηγές από την Γαλλία κάνει ενέργειες ώστε να μείνει ελεύθερος, κάτι πιθανό να επιτευχθεί και ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει την ευκαιρία του για το τελικό deal

Η περίπτωση του Γκραντέλ παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία και τα όσα έχετε διαβάσει από το Gazzetta.gr ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πει προς τους εκπροσώπους του να μεταφέρουν ότι θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος Ιβοριανός είναι κάτοχος και γαλλικού διαβατηρίου και φαίνεται πως είναι μία μεγάλη επιθυμία του να παίξει στην Ελλάδα.

Φέτος είχε 22 αγώνες με 4 γκολ και 3 ασίστ και εκτός από ακραίος επιθετικός παίζει και φορ. Το συμβόλαιό του με την Τουλούζ είναι μέχρι το 2021 με τις πληροφορίες από την Γαλλία όμως να αναφέρουν πως ο Μαξ Γκραντέλ έχει κάνει κινήσεις να μείνει ελεύθερος άμεσα και ότι μπορεί να το πετύχει. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τις επαφές τους για τον παίκτη και καραδοκούν για το τελικό deal. Για τον Γκραντέλ βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον και από Γαλλία, ΗΠΑ, αραβικές χώρες και άλλες ομάδες.

Δημοφιλέστερα

To Top