Αθλητισμός

Η σύντροφος του Φέρντιναντ αποκαλύπτει: «Τα παιδιά του Ρίο δεν μας αφήνουν να κάνουμε σεξ»

Δύσκολη την (ερωτική) ζωή φαίνεται να κάνουν τα τρία παιδιά του Ρίο Φέρντιναντ στον ίδιο και την σύντροφο του Κέιτ Φέρντιναντ

Οι σχέσεις στην καραντίνα αναμφίβολα συσφίχθηκαν για τα αγαπημένα ζευγάρια, εκτός αν τα παιδιά της οικογένειας έχουν βαλθεί να τους… βασανίσουν. Κάτι τέτοιο συμβάινει στην οικία Φέρντιναντ, όπου ο Ρίο με την δεύτερη γυναίκα του βρίσκουν εμπόδια στο να επιτελέσουν το συζηγικό τους καθήκον.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Φέρντιναντ, η σύντροφος του παλαίμαχου Άγγλου αμυντικού μετά τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας το 2015, αποκάλυψε τις αμήχανες ερωτήσεις που δέχεται από τα τρία παιδιά του, τα οποία ασχολούνται επίμονα με τη σεξουαλική τους σχέση και ένα από αυτά μάλιστα έχει βαλθεί να την… καταστρέψει.

«Οι συζητήσεις έχουν γίνει λίγο γραφικές με τα παιδιά. Όλη την ώρα μου λένε '' πότε θα το κάνετε, λοιπόν;''. Έχει τόση πλάκα. Ο ένας μου λέει ''δεν θα κάνετε σεξ όσο είμαστε σπίτι, οπότε θα έχετε το ελεύθερο από τον Οκτώβριο. Και εγώ του λέω '' δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουμε αυτή τη κουβέντα''», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πάντως το πόση πλάκα έχουν αυτές οι ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Readdyyy …. 🧡🧡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Ferdinand (@xkateferdinand) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lovely little chat on @gmb …. thank you Piers & Susanna☺️Who’s ready for Ferdinand Fitness at 10am? 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Ferdinand (@xkateferdinand) στις

Δημοφιλέστερα

To Top