Ελλάδα

Κάλυμνος: Είχε εξοπλισμό για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω 

Πλήρη εξοπλισμό για να στήσει ένα εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας είχε εγκαταστήσει στην κατοικία του στην Κάλυμνο ένας νεαρός Έλληνας, αλλά δεν είχε προλάβει να… φυτέψει χασισόδεντρα όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος!

Μετά από αξιολόγηση των στοιχείων που συνέλεξαν, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι του 23χρονου επίδοξου χασισοκαλλιεργητή, αλλά βρήκαν μόνο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 362 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με τον εξοπλισμό. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών, όχι όμως και για καλλιέργεια αφού δεν βρέθηκαν ούτε καν σπόροι!

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στην Ημαθία

Στο σπίτι του σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας ένας Έλληνας, καθώς σε έρευνα που έγινε βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο καλλιεργούσε, ενώ κατασχέθηκαν 98,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ποσότητα καπνού βάρους 870 γραμμαρίων, για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Μαζαράκι

Κύπρος: Ανοίγουν υπό όρους αύριο τα οδοφράγματα με τα κατεχόμενα

Ο σκύλος βρήκε φυτεία υδροπονικής κάνναβης στον Έβρο

Δημοφιλέστερα

To Top