Αθλητισμός

Μαρτίνς: «Το μεγάλο όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ανέφερε το όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη για έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τον Ολυμπιακό και του ευχήθηκε να πετύχει

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
 

Τον Μαρινάκη: Όπως όλοι ξέρουμε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας πρόεδρος με πολύ μεγάλο πάθος για τον Ολυμπιακό. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Μας παρέχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες για να δουλέψουμε όπως πρέπει. Σαν προπονητής έχω ότι χρειάζεται για να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται κάθε μέρα με τον Ολυμπιακό και έχουμε πολύ στενή σχέση γιατί του αρέσει να ενημερώνεται για ότι γίνεται στην ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος με πάθος και θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο στον σύλλογο.
 
Τα δέκα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό: Για τα επόμενα δέκα χρόνια εύχομαι στον κύριο Μαρινάκη να κερδίσει όσους τίτλους έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής. Είναι η μεγάλη του φιλοδοξία να προσθέτει τίτλους στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το μεγάλο του όνειρο είναι ο Ολυμπιακός να διακριθεί στην Ευρώπη κερδίζοντας έναν τίτλο. Θέλω να του ευχηθώ να τα καταφέρει, είναι κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν και το θέλουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας. Προσπαθώ από την πλευρά μου να πετύχουμε μια διάκριση στην Ευρώπη!
 

Τον Βαλμπουενά: Ο Βαλμπουενά είναι ένας σπουδαίος παίκτης αλλά ο Ολυμπιακός δεν αποτελείεται μόνο από σπουδαίους παίκτες αλλά έχει και ένα μεγάλο ρόστερ. Είμαστε πλήρεις και διαθέτουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Έχουμε τρόπους να καλύψουμε τέτοιες απουσίες. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχω στην διάθεσή μου παίκτες έτοιμους να αντικαταστήσουν κάθε απώλεια.

Τον Παναθηναϊκό: Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Ο κόσμος τα επηρεάζει αρκετά. Είναι η 2η φορά που θα παίξουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο. Στα ντέρμπι η ομάδα που το θέλει πιο πολύ, που είναι συγκεντρωμένη και κάνει τα λιγότερα λάθη, κερδίζει το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να κάνουμε τα παραπάνω γιατί θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας. Δεν επηρεάζει η βαθμολογική διαφορά και η θέση στην κατάταξη αλλά η θέληση για τη νίκη. Να ξεχάσουμε τη θέση στη βαθμολογία και να μην κάνουμε λάθη.

Δημοφιλέστερα

To Top