Πολιτική

Ο Παπαγγελόπουλος προέβλεψε ότι υπάρχει και δεύτερη κασέτα Μιωνή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κατά την σημερινή του απολογία ενώπιον των μελών της προανακριτικής εξέφρασε την ανησυχία περι ύπαρξης και δεύτερου ηχητικού ντοκουμέντου

Πανικό έχει προκαλέσει στο στρατόπεδο Ρασπούτιν το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής το οποίο εμφανίζει τον κ. Νίκο Παππά να ομολογεί πως ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε δική του ατζέντα και πως “κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κατά την σημερινή του απολογία ενώπιον των μελών της προανακριτικής εξέφρασε την ανησυχία περι ύπαρξης και δεύτερου ηχητικού ντοκουμέντου απο την συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία εκτός απο τον ίδιο μετείχαν και οι Παππάς – Μιωνής.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος έσπευσε δε να παραδεχθεί πως σε εκείνη την συνάντηση όντως ζήτησε απο τον επιχειρηματία να καταθέσει χρηματικό ποσό στον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη ως δικαστικά έξοδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιωνής έχει καταγγείλει ότι ο τότε αναπληρωτής υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον εκβίασε προκειμένου να δώσει «πολλά λεφτά» και να ρυθμιστούν με τον τρόπο αυτό οι δικαστικές του εκκρεμότητες.

Πέραν αυτού στελέχη της προανακριτικής υποστηρίζουν πως ο κ. Παπαγγελόπουλος στην προσπάθεια να χτίσει υπερασπιστική γραμμή με υπαινιγμούς, φήμες και κουτσομπολιά υπέπεσε σε σχεδόν “αστείες” αναφορές. Σημειώνουν χαρακτηριστικά πως ο εξεταζόμενος είπε μεταξύ άλλων πως «ο κ. Γιάννης Στουρνάρας ανανέωσε την θητεία του ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας προς μεγάλη πίκρα του κ. Αντώνη Σαμαρά» εξηγώντας πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει άριστη σχέση με τον κεντρικό τραπεζίτη και ήταν ο ίδιος που τον είχε προτείνει για την συγκεκριμένη θέση.

Να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης ο κ. Παπαγγελόπουλος επικαλέστηκε τα πρακτικά της κατάθεσης του κ. Νίκου Παππά τον περασμένο Μάρτιο στην προανακριτική. Υποστήριξε ότι απο τις ερωτήσεις που υπέβαλε ο κ. Θάνος Πλεύρης φαίνεται ότι γνώριζε πολύ νωρίτερα το ηχητικό Μιωνή που αποκαλύφθηκε χθες και εκτίμησε ότι υπάρχει “εγκληματική ομάδα” που στοχεύει στην εξόντωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς είχε ερωτηθεί εαν είχε ζητήσει απο τον κ. Μιωνή να μεσολαβήσει προκειμένου να κατασκευαστούν ψευδείς καταγγελίες κατά της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι και είχε απαντήσει «Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς ο… ύπνος του ταξιτζή χάλασε το «τέλειο έγκλημα»

Καταρρακωμένος ο Τραμπ μετά το φιάσκο της Τούλσα – «Πάρτι» στα social media

Συνομιλία Μιωνή-Παππά: Χωρίς απάντηση οι αποκαλύψεις για μεθόδους παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑ

Δημοφιλέστερα

To Top