Ελλάδα

«Παρέλυσε» το κέντρο της Αθήνας από την πορεία – Οι διαδηλωτές άφησαν τον πεζόδρομο και κινήθηκαν στο οδόστρωμα

Οι διαδηλωτές αντί να χρησιμοποιήσουν τον πεζόδρομο που έχει δημιουργηθεί με τον Μεγάλο Περίπατο, στην Πανεπιστημίου, επέλεξαν να κινηθούν στο οδόστρωμα

Αντιμέτωποι με τεράστια ταλαιπωρία ήρθαν οι οδηγοί στην Αθήνα, το πρωί της Τρίτης, λόγω των παρεμβάσεων που γίνονται για τον «Μεγάλο Περίπατο», αλλά και λόγω της πορείας των υγειονομικών.

Οι παρεμβάσεις που έχει δρομολογήσει ο δήμος Αθηναίων για την πλήρη ανάπλαση του ιστορικού κέντρου έκανε πολλούς οδηγούς να χάσουν την ψυχραιμία τους, ενώ η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας επιδεινώθηκε, και από την πορεία υγειονομικών οι οποίοι κατέβηκαν από την πλατεία Μαβίλη με τελικό προορισμό το υπ. Υγείας.


por1


por2

Ωστόσο, αντί να χρησιμοποιήσουν τον πεζόδρομο που έχει δημιουργηθεί με τον Μεγάλο Περίπατο, στην Πανεπιστημίου, οι διαδηλωτές επέλεξαν να κινηθούν στο οδόστρωμα, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και κάνοντας ακόμη δυσκολότερη την κατάσταση στο κέντρο.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν αγανάκτηση, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τους συνδικαλιστές και την πορεία που δυσκόλεψε για αρκετή ώρα όσους βρίσκονταν στο κέντρο.


por3


por4


por5


por4_2


por5_2

Δημοφιλέστερα

To Top