Πολιτική

Πήρε θέση ο ΣΥΡΙΖΑ 3 μέρες μετά: «Πλήρεις απαντήσεις» και «απόλυτη διαφάνεια» για την «Παπαδημούπολη»

Θέση δια του εκπροσώπου Τύπου για  την υπόθεση εκμίσθωσης δεκάδων διαμερισμάτων σε πρόσφυγες και μετανάστες μέσω ΜΚΟ από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, πήρε επισήμως η Κουμουνδούρου

Θέση μετά από τρεις ημέρες πήρε επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά την υπόθεση εκμίσθωσης δεκάδων διαμερισμάτων σε πρόσφυγες και μετανάστες μέσω ΜΚΟ από τον Ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Με ένα λακωνικό σχόλιο μεν, την άποψη του κόμματος μετά το σάλο των αποκαλύψεων μετέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο DION TV.

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις, ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι «ο κ. Παπαδημούλης, ένας άνθρωπος με μακρά πολιτική διαδρομή, με τη δήλωσή του έδωσε πλήρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και ξεκαθάρισε πως ό,τι έχει πράξει έχει γίνει με απόλυτη διαφάνεια», παραπέμποντας, ωστόσο, στο περιεχόμενο των δηλώσεων του επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, μάλιστα, επιχειρώντας να περάσει στην αντεπίθεση πρόσθεσε πως «οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλούν είναι τα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ που σύμφωνα με τα Πόθεν Έσχες χρωστάνε υπέρογκα ποσά στις τράπεζες. Αλλά ούτε το ίδιο κόμμα της ΝΔ που «κατάφερε» το 2019 να αυξήσει το δανεισμό του κατά 30 εκ. ευρώ, τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες και οι επιχειρηματίες δεν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό».

Δημοφιλέστερα

To Top