Lifestyle

Ρενέ Γκρέισι: Αυστραλέζα οδηγός αγώνων στρίβει «με χίλια» στο πορνό

«Η στροφή προς το πορνό ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου» δηλώνει η 25χρονη καλλονή, με τις εκρηκτικές καμπύλες – Γιατί εγκατέλειψε το όνειρο των Nascar για τον ΧΧΧ τομέα της showbiz

Μια μεγάλη απώλεια για τον κόσμο της ταχύτητας, αλλά ένα μεγάλο κέρδος για τον κλάδο του ερωτικού θεάματος: Η 25χρονη Ρενέ Γκρέισι από την Αυστραλία δηλώνει ότι «τα μηχανοκίνητα σπορ δεν είναι πια το πάθος μου. Έκανα τη μεγάλη στροφή προς το πορνό -και αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου».


Q&A about my past racing career! (Part One)

Η Γκρέισι είχε ασχοληθεί σοβαρά και από πολύ μικρή με τους αγώνες, ξεκινώντας από τα καρτ και φτάνοντας έως και το πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Supercar V8 της Αυστραλίας. Το όνειρό της ήταν να προχωρήσει έως τα NASCAR, την πιο δημοφιλή -και προσοδοφόρα- μορφή μηχανοκίνητων σπορ στις ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Who wants to quarantine with me 👋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) στις

Ωστόσο, παρόλη την αφοσίωση, την επίμονη και φιλότιμη προσπάθεια, τα αποτελέσματα ήταν κατώτερα των φιλοδοξιών της Ρενέ, όπως και των χορηγών της. «Δεν πήγαινα καλά και έτσι δεν μπορούσα να εξασφαλίσω τη χρηματοδότηση που απαιτείται στο συγκεκριμένο σπορ για να συνεχίσω. Τα έδωσα όλα, έφτασα όμως σε ένα σημείο όπου το όνειρό μου απλώς εξαφανίστηκε».

Απογοητευμένη από το σπορ, η Ρενέ στράφηκε στην εργασία ως πωλήτρια σε κατάστημα με είδη αυτοκινήτων, μιας και ήταν αυτό ήταν το αντικείμενο στο οποίο είχε εξειδικευμένες γνώσεις. Γρήγορα όμως διαπίστωσε ότι η πελατεία προτιμούσε να εξυπηρετείται από εκείνην όχι για το πόσο καλά έκανε τη δουλειά της και πόσα γνώριζε για μπουζοκαλώδια και σκάστρες, αλλά για τις καμπύλες και το σεξ-απίλ της.


Gracie_01

Οπότε, η Ρενέ Γκρέισι άρχισε να ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. Η αποδοχή υπήρξε ενθουσιώδης από τους λάτρεις της ταχύτητας και έτσι η Ρενέ ωθήθηκε στο επόμενο βήμα. Δημιούργησε το siteonlyfans.com/reneegracie όπου κοινοποιεί το προσωπικό πορνογραφικό υλικό της, όρισε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό αντίτιμο μόλις 12,5 δολαρίων το μήνα ως συνδρομή και, όπως λέει η ίδια «βγάζω μια χαρά λεφτά και είμαι άνετη με αυτό που κάνω. Η απόφασή μου να στραφώ στο ερωτικό θέαμα με έχει φέρει σε μια οικονομική κατάσταση την οποίαν ούτε να ονειρευτώ δεν τολμούσα προηγουμένως. Δεν έχω πρόβλημα ό,τι και εάν πει ο καθένας για μένα».

Όπως πιστοποιούν οι φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram, η Ρενέ Γκρέισι έχει όλα τα προσόντα να διαπρέψει στον ΧΧΧ τομέα της showbiz. Πιθανώς θα μπορούσε να συνδυάσει την πρώην με τη νυν ιδιότητά της, προωθώντας την οδική ασφάλεια και τη σημασία των αερόσακων.


Gracie_02

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Ρενέ αποδεικνύει με τη χάρη της ότι η οικονομική και κοινωνική ανέλιξη, όπως και η αλλαγή καριέρας είναι κάτι εφικτό. Αρκεί να διαθέτει κανείς την τόλμη και το θάρρος της χαριτόβρυτης Γκρέισι. Η οποία, παρεμπιπτόντως, διαβεβαιώνει ότι στη νέα της σταδιοδρομία στηρίζεται αναφανδόν και ανυπερθέτως από τον πατέρα της.


gracie_ar


Gracie_17


Gracie_16


Gracie_15


Gracie_14


Gracie_13


Gracie_12


Gracie_03


Gracie_04


Gracie_05


Gracie_07


Gracie_08


Gracie_09


Gracie_10


Gracie_11

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Σοκ από τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του Γερμανού υπόπτου

Επίθεση με βιτριόλι: Σε εταιρεία με χημικά εργαζόταν ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Αρκούδα πιάστηκε σε παγίδα για αγριογούρουνα – Δείτε βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης

Δημοφιλέστερα

To Top