Διεθνή

Συρία: Οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο

Οι κυρώσεις της Ουάσινγκτον αφορούν 39 εταιρίες και πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων του Άσαντ, της συζύγου του Άσμα και της οικογένειάς της

Η Συρία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αυστηρότερες κυρώσεις της Ουάσινγκτον κατά της κυβέρνησης του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, οι οποίες τέθηκαν σε ισχύ σήμερα, παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.

Η Συρία θα αντισταθεί στις νέες κυρώσεις, οι οποίες τιμωρούν 39 εταιρίες και πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων του Άσαντ, της συζύγου του Άσμα και της οικογένειάς της, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Οι νέοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και οι οικονομικές κυρώσεις πλήττουν τον Άσαντ σε μια χρονική στιγμή που προσπαθεί να αντιμετωπίζει μια οικονομική κρίση που επιτείνεται σε μια χώρα κατεστραμμένη από εννέα χρόνια πολέμου, καθώς και μια σπάνια εκδήλωση διαμαρτυριών σε περιοχές που ελέγχονται από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Ειδήσεις σήμερα

Η G7 λέει «όχι» στον νόμο περί εθνικής ασφάλειας στο Χονγκ Κονγκ από την Κίνα

Πυροβολισμοί κατά Αφροαμερικανού στην Ατλάντα: Αντιμέτωπος με την κατηγορία φόνου ο αστυνομικός

Γιοχάνες Χαν για Ταμείο Ανάκαμψης: Ελπίζουμε σε συμφωνία τον Ιούλιο, τα 750 δισ. δεν είναι πολύ μεγάλο ποσόΔημοφιλέστερα

To Top