Αυτοκίνητο

Το καλύτερο και πιο πλούσιο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, που άλλαξε τα δεδομένα και στην Ελλάδα, κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Πρώτο Θέμα!

Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο…

…που είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς,
…που οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο,

…που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο,
…που δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη,

…που σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.

Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…
Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο CAR που έρχεται εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιουνίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Cover Story
Restart. Η νέα Mercedes-Benz GLA είναι ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο. Με αισθητική SUV, περισσότερους χώρους και πρακτικότητα και τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.33 lt με 163 PS στη βασική έκδοση, η GLA 200 διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτοκαθεδρία στην πολύ απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων premium SUV.

Το τρένο της μεγάλης φυγής

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο Audi RS 6 Avant, ένα επιβλητικό στέισον με διτούρμπινο V8 κινητήρα, 600 PS και 0-100 km/h σε 3,6”. Αν το δείτε στον δρόμο και δεν οδηγείτε supercar, κάντε στην άκρη. Οτιδήποτε άλλο είναι μάταιο…

Ο εκδημοκρατισμός του ηλεκτρισμού
Το Peugeot e-208 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας και εσκεμμένα δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε από ένα συμβατικό μοντέλο πέρα από την απόλυτη σιγή στη λειτουργία του και την άμεση επιτάχυνση του ηλεκτροκινητήρα. Αν είναι έτσι όλα τα αυτοκίνητα πόλης του μέλλοντος, καθόλου δεν θα μας χαλάσει.

Δυναστεία
Στρίβουμε στην πίστα με πέντε εμβληματικές Porsche. Από την πρώτη 911 μέχρι την ηλεκτρική Taycan, η εταιρεία από το Τσουφενχάουζεν έχει διανύσει τεράστια απόσταση και αποδεικνύει ότι δεν θεωρείται άδικα μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες sportscars αλλά και αγωνιστικών.

Επανενθρόνιση;
Το Volkswagen Golf Mk8 διεκδικεί εκ νέου τον τίτλο του καλύτερου μικρομεσαίου χάτσμπακ της κατηγορίας, αλλά στον δρόμο προς την κορυφή θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλούς αξιόλογους αντιπάλους. Πρώτος γύρος με το φιλόδοξο και ικανό Renault Megane. Ποιος θα αναδειχτεί νικητής;

Ακόμα οδηγούμε:

  • Νέο Renault CAPTUR
  • Νέο SEAT Leon
  • Audi RS Q8
  • Mercedes-AMG CLA 35
  • Honda Civic F/L

200 σελίδες ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ εκτάκτως το Σάββατο μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

CAR! Με τις πιο έγκυρες ελληνικές και ξένες υπογραφές!

Δημοφιλέστερα

To Top