Ελλάδα

Επιχείρηση δίωξης εκβιαστών: Πάνω από 20 συλλήψεις – Στην υπόθεση εμπλέκεται και αστυνομικός

Εξαρθρώνεται μεγάλο κύκλωμα με έδρα τον Παιραιά – Η έρευνα  ξεκίνησε πριν απο περίπου έξι μήνες – Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Περισσότερα απο 20 άτομα ανάμεσα τους και ένας χαμηλόβαθμος αστυνομικός συνελήφθησαν απο τη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής καθώς φερονται να εμπλέκονται στο μεγάλο κύκλωμα που είχε έδρα τον Πειραιά.

Οι πληροφορίες λένε, ότι η έρευνα της Ασφάλειας, ξεκίνησε πριν απο περίπου έξι μήνες και σήμερα τα ξημερώματα κλιμακια της Δίωξης Εκβιαστών με μια πολυεπίπεδη επιχειρηση που απλώθηκε σε όλη την Αττική συνέλαβε τα συγκεκριμένα άτομα ενώ αναζητούνται και άλλα προσωπα που φέρονται να συμμετειχαν στις ομάδες του μεγαλου λιμανιού.

Η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, πληροφορίες λένε οτι η υπόθεση είναι άκρως σοβαρή και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.


IMG_9011

Την ίδια ώρα ο συνήγορος των συλληφθέντων, Παναγιώτης Κασσης, μιλώντας στο protothema.gr για την υπόθεση επισημαίνει πως ειναι «απαραδεκτο μετα απο 12 ώρες κρατησης οι συλληφθέντες να μην έχουν πρόσβαση στους δικηγόρους τους και παράλληλα, ενώ η προανακριση διενεργείται μήνες να καλούνται μάρτυρες να καταθέσουν για να παραταθεί η προανάκριση. Κάποια στιγμη το συγκεκριμένο τμήμα θα πρέπει να κρίνεται απο τις αποφάσεις των δικαστηρίων και όχι απο τις ανεπιτυχείς συλλήψεις».

Δημοφιλέστερα

To Top