Αυτοκίνητο

Το καλύτερο και πιο πλούσιο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, που άλλαξε τα δεδομένα και στην Ελλάδα, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα!

Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο…

…που είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς,
…που οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο,

…που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο,
…που δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη,

…που σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.

Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…
Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο CAR που έρχεται αυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Cover Story

Land Rover Defender. Η νέα γενιά του θρυλικού μοντέλου που μπορεί να κάνει ό,τι και οι πρόγονοί του εκτός δρόμου αλλά είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς για τις οικογενειακές και όχι μόνο μετακινήσεις. Φωτιά να μας κάψει αν το πούμε SUV…

Μεγάλο αφιέρωμα:
Αναλύουμε τα κίνητρα απόκτησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση, δοκιμάζουμε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, αναλύουμε την τεχνολογία αλλά και τα ηλεκτρικά μοντέλα που περιμένουμε στο άμεσο μέλλον.

Mercedes EQC 400 4MATIC
Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την απόλυτη πολυτέλεια στο mute της ηλεκτρικής SUV λιμουζίνας. Η νέα πρόταση από τη Mercedes-Benz αποτελεί τον προάγγελο σημαντικών εξελίξεων για την παγκόσμιας αυτοκίνησης αλλά και την ίδια την τόσο εμβληματική αυτοκινητοβιομηχανία.

BMW M1
Οδηγούμε το ιστορικό μοντέλο της BMW που θα μπορούσε να αλλάξει επίπεδο στην εταιρεία, έμεινε στην παραγωγή για μόλις δύο χρόνια αλλά χαράχτηκε στο θυμικό των petroheads για πάντα.

Aston Martin Vantage AMR:
Είναι χειροκίνητη με 7άρι dogleg κιβώτιο, ζυγίζει 95 kg λιγότερα από την «απλή» και έχει πολύ πιο «ειδικό» στήσιμο. Αρκούν όλα αυτά για να την κάνουν την απόλυτη Aston Martin.

Ακόμα οδηγούμε:
Lamborghini Huracán EVO RWD
Νέο Subaru Forester e-Boxer
Peugeot 2008 1.2 PureTech 130 PS vs Volkswagen T-Roc 1.5 TSI DSG

220 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
CAR! Με τις πιο έγκυρες ελληνικές και ξένες υπογραφές!

Δημοφιλέστερα

To Top