Ελλάδα

Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και το ekioskys.gr σας κάνουν δώρο 1 κουτί Caprice Παπαδοπούλου 400gr!

Αυτή την Κυριακή, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekioskys.gr σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 κουτί Caprice Παπαδοπούλου 400gr, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKioskys.gr

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.

Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή – τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€ – θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.

Εσείς πολύ απλά, μπείτε στο www.ekioskys.gr, προσθέστε τα προϊόντα της επιλογής σας ελάχιστης αξίας 3€. Στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekioskys.gr, εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ», πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και επιβεβαιώστε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί το Δώρο σας, 1 κουτί Caprice Παπαδοπούλου 400gr, με μηδενική χρέωση.

Ποιος δεν αγαπά τα Caprice; Τραγανά φύλλα γκοφρέτας με απολαυστική γέμιση κρέμας φουντουκιού και κακάο δημιουργούν τον πιο λαχταριστό συνδυασμό που όλοι έχουμε λατρέψει.

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 9/8 μέχρι και την Παρασκευή 14/8/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :

Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekioskys.gr.

Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 9/8 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening. Εναλλακτικά, μπείτε στο ekioskys.gr πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας για να ενημερωθείτε αν εξυπηρετείστε.

Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 9/8 έως τις 14/8/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).

Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.

Δημοφιλέστερα

To Top