Διεθνή

Κορωνοϊός – Αυστραλία: Σαρώνει το δεύτερο κύμα – Ρεκόρ θανάτων σε ένα 24ωρο στη Βικτόρια

Άλλα 322 κρούσματα εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στην πολιτεία της Βικτόριας – Συνολικά 314 θάνατοι λόγω της πανδημίας στην Αυστραλία

Η Αυστραλία κατέγραψε σήμερα τον βαρύτερο ημερήσιο απολογισμό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ως εδώ, αν και ο αριθμός των μολύνσεων στην πολιτεία που αποτελεί την κυριότερη εστία υποχώρησε σε χαμηλό σχεδόν δύο εβδομάδων.

Αξιωματούχοι στην πολιτεία Βικτόρια, επίκεντρο του λεγόμενου δεύτερου κύματος της πανδημίας, ανακοίνωσαν ότι 19 άνθρωποι υπέκυψαν στην COVID-19 τις προηγούμενες 24 ώρες.

Ενώ οι άλλες πολιτείες δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει στοιχεία για τους θανάτους και τα κρούσματα που κατέγραψαν, ήδη ο αριθμός αυτός αποτελεί θλιβερό ρεκόρ για την Αυστραλία.

Πάντως οι αρχές στη Βικτόρια επισήμαναν πως κατέγραψαν 322 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, τον μικρότερο αριθμό από την 29η Ιουλίου.

Συνολικά, η Αυστραλία έχει καταγράψει ως εδώ περίπου 21.000 μολύνσεις και 314 θανάτους, απολογισμό αισθητά χαμηλότερο από άλλα ανεπτυγμένα κράτη.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στον Παναμά: Ποτάμι παρέσυρε στον θάνατο 11μελή οικογένεια την ώρα που κοιμόντουσαν

Κορωνοϊός – Ισραήλ: Στους 600 οι νεκροί, πάνω από 83.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Κορωνοϊός – Δομινικανή Δημοκρατία: Πάνω από 1.300 νεκροί – Είκοσι το τελευταίο 24ωρο

Δημοφιλέστερα

To Top