Πολιτική

Yeni Safak : «O μόνος λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, είναι ο Αποστολάκης»

«Σημαία» στα τουρκικά ΜΜΕ οι δηλώσεις του Έλληνα πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας πως «κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τις σχέσεις του με την Τουρκία, για δικό μας θέμα»

Οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, πως «κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τις σχέσεις του με την Τουρκία, για δικό μας θέμα», γίνονται «σημαία» από τα τουρκικά ΜΜΕ και την προπαγάνδα της Άγκυρας.

Έτσι μετά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Yeni Safak, δίνει εύσημα στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας.


3-_1_


1

Με τίτλο: «O μόνος λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, είναι ο Αποστολάκης» η φιλοκυβερνητική εφημερίδα επισημαίνει μεταξύ άλλων: Ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΕΘΑ σχολίασε πως «Καμία χώρα δεν θα χαλάσει τις σχέσεις με την Τουρκία λόγω των ανησυχιών μας», συμπληρώνοντας πως «αυτό που συμβαίνει στην ανατολική Μεσόγειο είναι εξαιρετικά σοβαρό και πως μια πιθανή σύγκρουση δεν θα ωφελήσει κανέναν».


0


2

Τις δηλώσεις Αποστολάκη αναπαρήγαγαν πλήθος τουρκικών ΜΜΕ και δικτύων.

«Πρώην Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας : Η Ελλάδα έμεινε μόνη της στην Ανατολική Μεσόγειο» τίτλος δημοσιεύματος του πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

«Η Αθήνα θα μείνει μόνη της σε μια σύγκρουση με την Τουρκία – Δηλώνει πρώην υπουργός Άμυνας της Ελλάδας» αναφέρει το δίκτυο του TRT και στην ελληνική του έκδοση.

Eιδήσεις σήμερα

Ο δικηγόρος Κοέν «καίει» τον Τραμπ: Τα «χρυσά ντους» και τα ψέματα στη Μελάνια

Οι προτάσεις Κοτανίδου για τα σχολεία: Μάσκες οι μαθητές, αρνητικό τεστ οι φοιτητές

Λωρίδα της Γάζας: Το Ισραήλ απάντησε με βομβαρδισμούς στα «εκρηκτικά μπαλόνια»

Δημοφιλέστερα

To Top