Διεθνή

Η Αλ Κάιντα απειλεί το Charlie Hebdo για την αναδημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ

Νέες απειλές από την Αλ Κάιντα κατά του γαλλικού σατιρικού περιοδικού –Το Charlie Hebdo αναδημοσίευσε σκίτσα του Μωάμεθ, με αφορμή την δίκη για την επίθεση κατά του περιοδικού τον Νοέμβριο του 2015

Νέες απειλές κατά του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo εξαπέλυσε η Αλ Κάιντα, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμικών ιστότοπων SITE.

Το Charlie Hebdo, με αφορμή τη δίκη για την επίθεση που έγινε στα γραφεία του περιοδικού τον Ιανουάριο του 2015, αναδημοσίευσε τα σκίτσα του προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ, που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο της οργής της οργάνωσης.

Η φονική έφοδος κατά του Charlie Hebdo «δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», προειδοποιεί η τζιχαντιστική οργάνωση στην επισκόπησή της που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη στις 2 Σεπτεμβρίου της δίκης στο Παρίσι για τις επιθέσεις των τζιχαντιστών κατά του Charlie Hebdo, αστυνομικών και ενός εβραϊκού παντοπωλείου, στις οποίες 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη γαλλική πρωτεύουσα τον Ιανουάριο του 2015, η σατιρική εφημερίδα αναδημοσίευσε στην πρώτη σελίδα της τα σκίτσα του Μωάμεθ, που την είχαν κάνει στόχο των τζιχαντιστών.

Δημοφιλέστερα

To Top