Ελλάδα

Κακοκαιρία Ιανός: Σφοδρή η επέλαση του κυκλώνα και στην Καρδίτσα – Κατέρρευσε η γέφυρα «Μπαλάνου» στο Μουζάκι – Βίντεο

Ο «Ιανός» εξακολουθεί να επελαύνει δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα ανά την Ελλάδα – Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή

Καταστροφική αποδείχθηκε η επέλαση του κυκλώνα Ιανού και στην Καρδίτσα. Εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας, κατέρρευσε η γέφυρα «Μπαλάνου» στο Μουζάκι.


Κατέρρευσε η γέφυρα

Ο Ιανός «χτύπησε» την Καρδίτσα λίγα λεπτά μετά τις 17:00, το απόγευμα της Παρασκευής, οδηγώντας στην κατάρρευση τη γέφυρας, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα  KarditsaLive.Net.

Μία γέφυρα με ιστορία περίπου 70 και πλέον ετών, αποκόπτει πλήρως την κοινότητα Πευκοφύτου του Δήμου Μουζακίου από τον δήμο Μουζακίου και όλη την Ανατολική Αργιθέα από την πρόσβαση προς την πόλη του Μουζακίου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας χτυπήθηκαν τα νησιά του Ιονίου, ενώ το φαινόμενο συνεχίζει την πορεία του με θυελλώδεις ανέμους και μεγάλες ποσότητες βροχής προς την ενδοχώρα. Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων της ΕΜΥ, έντονα φαινόμενα θα σημειώνονται στη χώρα μέχρι και την Κυριακή.

Δημοφιλέστερα

To Top