Διεθνή

Με το κανάλι Fox «τα βάζει» ο Τραμπ μετά το ντιμπέιτ και αποκαλεί ξανά κοιμισμένο τον Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος με αιχμηρό tweet κατηγορεί το μέσο ενημέρωσης από το οποίο προέρχεται ο παρουσιαστής που συντόνισε το πρώτο ντιμπέιτ –  «Θα νικήσουμε όπως να’χει», σημειώνει ο Τραμπ

«Ξεσπάθωσε» και πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το χαοτικό ντιμπέιτ στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου ακούστηκαν ύβρεις και χαρακτηρισμοί ανάμεσα στους δύο μονομάχους.

Στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, στην οποία όπως διατείνονται τα μεγαλύτερα αμερικανικά δίκτυα νικητής αναδείχθηκε ο υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς, θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν βγήκε στο φως κάτι ιδιαίτερο.

Τουναντίον, το χάος επισκίασε την ατζέντα των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ. Στα ψιλά δεν πέρασε, ακόμη, και η αδράνεια του παρουσιαστή του καναλιού Fox, Κρις Γουάλλας, o οποίος κάθε άλλο παρά κατάφερε να συντονίσει με επιτυχία τη συζήτηση.

Ενδιαφέρον παρουσίασαν, μετά το ντιμπέιτ, οι τοποθετήσεις Τραμπ-Μπάιντεν. Ο Δημοκρατικός υποψήφιος δήλωσε ότι ο αμερικανός λαός δεν θα ανεχτεί να μην φύγει από την εξουσία ο Τραμπ εάν δεν ηττηθεί, ενώ ο Τραμπ τα έβαλε με το κανάλι Fox, καναλιού του οποίου δημοσιογράφος συντόνισε το πρώτο ντιμπέιτ.

Στο αγαπημένο του μέσο, το Twitter, ο αιχμηρός Τραμπ έγραψε τα εξής: «Είναι τόσο περίεργο να βλέπει το Fox να παίρνει συνεντεύξεις μόνο από αποτυχημένους Δημοκρατικούς, όπως από τον βουλευτή, Τιμ Ράιαν, ο οποίος πήρε ποσοστό 0% στον πρόσφατο αγώνα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, και ακολουθεί τον κοιμησμένο Τζο οπουδήποτε πηγαίνει. Τι διαφορά από το παρελθόν. Πάντως εμείς θα νικήσουμε όπως και να’χει».

Δημοφιλέστερα

To Top