Διεθνή

Νάνσι Πελόζι: Λουκέτο στο κομμωτήριο που εμφανίστηκε εν μέσω πανδημίας

«Δεν ήταν οργανωμένη η κυκλοφορία του βίντεο με την Πελόζι, δεν έγινε για πολιτικούς λόγους» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου 

Λουκέτο μπαίνει στο κομμωτήριο του Σαν Φρανσίσκο που εμφανίστηκε προ ημερών η Νάνσι Πελόζι, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια, καθώς έγινε σε μια περίοδο που η λειτουργία των εσωτερικών χώρων των επιχειρήσεων αυτών στη συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρεπόταν.

Την είδηση γνωστοποίησε στο Fox η ιδιοκτήτρια της επιχείρσης, Έρικα Κιούς. «Έχω τελειώσει με το Σαν Φρανσίσκο και, δυστυχώς, κλείνω τις πόρτες του κομμωτηρίου», είπε η Κιύς αρχικά και συνέχισε: «Άρχισα να λαμβάνω… άπειρα τηλεφωνήματα, μηνύματα και mail, που έβγαζαν πολλή αρνητικότητα απέναντι στην επιχείρησή μου».

Η Κιούς αρνήθηκε τις κατηγορίες που εξέφρασε σε βάρος της η Πελόζι, σχετικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε και την έδειχνε να περιφέρεται στο κομμωτήριο χωρίς μάσκα. Τα σχόλια που ακολούθησαν την προβολή του βίντεο, χαρακτήριζαν «υποκριτική» τη συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία δεν φρόντιζε για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.


Caught on video: Maskless Nancy Pelosi gets hair done

«Δεν ήταν οργανωμένο αυτό που έγινε με το βίντεο, δεν το έκανα για πολιτικούς λόγους» σχολίασε η Κιούς.

Δημοφιλέστερα

To Top