Ελλάδα

Νοσοκομείο Νίκαιας: Αυξάνονται οι κλίνες για τα κρούσματα κορωνοϊού

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ύστερα από τη γενική συνέλευση γιατρών, πως το νοσοκομείο αδυνατεί να δεχθεί νέα κρούσματα – Η παραίτηση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή 

Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας,σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας Υγείας και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας COVID-19, προχώρησε σε αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα.

Συγκεκριμένα από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων που διέθετε το νοσοκομείο μας μέχρι το Σάββατο 19/9/2020) σε 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων) προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου.

Η κλινική ασθενών COVID-19 θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως είχε προγραμματιστεί, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος αλλά και της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών.

Το Νοσοκομείο της Νίκαιας θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς COVID-19 ως οφείλει, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ορίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς στη χώρα.

Η παραίτηση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή και θα συνεχίσει να προΐσταται του ιατρικού προσωπικού.

Νωρίτερα, η γενική συνέλευση ιατρών του νοσοκομείου Νίκαιας είχε δηλώσει πως το νοσοκομείο αδυνατεί να δέχεται επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Δημοφιλέστερα

To Top