Ελλάδα

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου μοίρασε τρόφιμα σε άπορους της Αθήνας

Η πρωτοβουλία «Φαγητό από Καρδιάς» του Ελληνοκύπριου επιχειρηματία ξεκίνησε τον Μάιο του 2013 στην Κύπρο – Προσφέρει δωρεάν σνακ σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη 

Σε ένα από τα σημεία όπου προσφέρει τρόφιμα σε άπορους κατοίκους της Αθήνας, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο γνωστός Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας Sir Στέλιος Χατζηιωάννου ο οποίος μοίρασε ο ίδιος σνακ σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου φορώντας τη μάσκα του για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έδωσε τρόφιμα σε ανθρώπους ηλικιωμένους μέχρι και σε μικρά παιδιά.

Το φιλανθρωπικό έργο με την ονομασία «Φαγητό από Καρδιάς», ξεκίνησε αρχικά τον Μάιο του 2013 στην Κύπρο και επεκτάθηκε το 2014 και στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Διαχρονικός στόχος της όλα αυτά τα χρόνια είναι η υποστήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Από την έναρξη του προγράμματος, το «Φαγητό από Καρδιάς» προσφέρει ένα δωρεάν σνακ και ένα χαμόγελο από καρδιάς σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική και κοινωνική διάκριση. Σήμερα αριθμεί τα 7 σημεία διανομής σε Ελλάδα (Αττική) και 5 σε Κύπρο.


xatziioannou2

Πάνω από 21 εκατομμύρια σνακ από το 2013 μέχρι σήμερα

Η προσφορά φαγητού αποτελείται από 2 σνακ στον κάθε επισκέπτη την ημέρα, που παράγονται από γνωστές βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά γκοφρέτες, κρουασάν, τσουρεκάκια, μπισκότα) τα οποία έχουν λιανική τιμή περίπου 1 ευρώ το καθένα.


xatziioannou1

Από το 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 έχουν μοιραστεί συνολικά 21.000.000 σνακ σε Ελλάδα και Κύπρο, με αντίστοιχη λιανική τιμή 21 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ οι επισκέψεις κατά μέσο όρο είναι 350.000 επισκέψεις κάθε μήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Λουφαδόροι εργάτες είχαν φτιάξει «κρυφό διαμέρισμα» κάτω από σταθμό μετρό της Νέας Υόρκης!

Έφηβη Βρετανή αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε τρένο μετά από «πείραγμα» για τον χωρισμό της

Στο «κόκκινο» τα κρούσματα στο κέντρο της Αθήνας – Ποια μέτρα βρίσκονται εν ισχύ

Δημοφιλέστερα

To Top