Πολιτική

Ρίχνει τους τόνους τώρα η Ζανέτ Τσίπρα: «Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη»

«Με φιλοξενούν στην πρώτη σελίδα τους για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση όπως δεν έχω κάνει ποτέ», αναφέρει σε ανάρτησή της 

«Εξηγήσεις» αναφορικά με το περιεχόμενο της ανάρτησης για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να σώσει σήμερα η Ζανέτ Τσίπρα, αδελφή του Προέδρου του κόμματος και μέλος της ΚΕ, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά τη χθεσινή αυστηρή προειδοποίηση της ηγεσίας προς τους «διαφωνούντες» με την κεντρική γραμμή.

Σε ανάρτησή της, η κ. Τσίπρα αναφέρει πως

«Bλέπω ότι σε σειρά φιλοκυβερνητικών μέσων έχω σήμερα την τιμητική μου. Με φιλοξενούν στην πρώτη σελίδα τους για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση όπως δεν έχω κάνει ποτέ, όσα χρόνια ο αδελφός μου είναι πρόεδρος του κόμματος. Στον κλειστό λογαριασμό μου στο fb έκανα μια ανάρτηση η οποία και αναπαράχθηκε.Η ανάρτηση προφανώς δεν αναπαράχθηκε ούτε επειδή είμαι μέλος της ΚΕ ούτε γιατί εξέφρασα κάτι ακραίο, αλλά γιατί τυγχάνει να είμαι αδελφή του Αλέξη Τσίπρα» και καταλήγει «Ελπίζω τουλάχιστον, όσοι αναπαράγουν την ανάρτησή μου να αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά».


ZANNETS

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Λουφαδόροι εργάτες είχαν φτιάξει «κρυφό διαμέρισμα» κάτω από σταθμό μετρό της Νέας Υόρκης!

Έφηβη Βρετανή αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε τρένο μετά από «πείραγμα» για τον χωρισμό της

Στο «κόκκινο» τα κρούσματα στο κέντρο της Αθήνας – Ποια μέτρα βρίσκονται εν ισχύ

Δημοφιλέστερα

To Top