Πολιτική

Tι λέει η εταιρεία CCC για το υπόμνημα Καλογρίτσα

Η συμμετοχή μας σε ΜΜΕ είναι εκτός των επιχειρηματικών μας ενδιαφερόντων, αναφέρει στην ανακοίνωση

Ότι ουδέποτε είχαν συμμετοχή, ούτε εκδήλωσαν πρόθεση ή επιθυμία εμφανούς ή αφανούς συμμετοχής σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ οι ιδιωκτήτες της εταιρείας Consolidated Contractors Company (CCC) αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση μετά τα δημοσίευματα αναφορικά με το υπόμνημα που κατέθεσε στον πταισματοδίκη την Πέμπτη, ο Χρήστος Καλογρίτσας. 

Στην επίμαχη ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη πως τα όσο ισχυερίζεται ο κ. Καλογρίτσας «αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί»

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Consolidated Contractors Company (CCC)

“Η CCC και οι ιδιοκτήτες της ουδέποτε είχαν συμμετοχή, ούτε εκδήλωσαν πρόθεση ή επιθυμία εμφανούς ή αφανούς συμμετοχής σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ, τα οποία βρίσκονται εκτός του κύκλου των επιχειρηματικών ενδιαφερόντων τους.

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Καλογρίτσας αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί. Πάντως παραδέχεται ότι έλαβε τα 3 εκατομμύρια και δεν εξηγεί γιατί δεν τα επέστρεψε, όπως είχε υποχρέωση και υπό τη δική εκδοχή μετά την επιστροφή τους σε αυτόν από το Δημόσιο. Κοινώς παραδέχεται ότι έφαγε τα 3 εκ παρανόμως.”​

Δημοφιλέστερα

To Top