Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κατέληξε σε διακανονισμό με την COSMOTE TV, «ελεύθερη» να πάει στην ΕΡΤ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ήλθε σε διακανονισμό με την COSMOTE TV σχετικά με τα χρήματα που έπρεπε να επιστρέψει προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποδέσμευσή της από το συνδρομητικό κανάλι κι έτσι ανοίγει επισήμως ο δρόμος για την «μετακόμισή» της στην ΕΡΤ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός, είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι όσον αφορά τη σεζόν 2020-2021.

Παρ’ όλα αυτά, η COSMOTE TV δέχτηκε να μη σταθεί εμπόδιο στην προοπτική της κεντρικής διαχείρισης και συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία με τις δύο ΚΑΕ, χωρίς να προβάλλει την παραμικρή οικονομική αξίωση.

Παρ’ όλα αυτά, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η επιστροφή του ποσού που δεν αφαιρέθηκε από το πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε και προς αυτή την κατεύθυνση έστειλε εξώδικο στην «Ένωση» που στο μεταξύ, είχε προεισπράξει χρήματα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εν τέλει οι δυο πλευρές ήλθαν σε διακανονισμό για τα χρήματα που η ΑΕΚ είχε προεισπράξει όσον αφορά τη σεζόν 2020-21 αλλά κι εκείνα που έπρεπε να επιστρέψει από την περσινή χρονιά, η οποία διεκόπη οριστικά στην 19η αγωνιστική.

Έτσι η ΚΑΕ ΑΕΚ είναι πλέον «ελεύθερη» να ακολουθήσει τις υπόλοιπες ομάδες στην ΕΡΤ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top